San CarlosInstallatie en onderhoud van koude opslagFocus op industrie

vrijgavetijd:2022-07-29 21:56:51 Post gebruiker:632HP195506591 Paginaweergaven:493

Kerntips:San Carlos,Het is uitgerust met temperatuurcompensatie om de watertemperatuur automatisch aan te passen. De watertemperatuur van ul

Het is uitgerust met temperatuurcompensatie om de watertemperatuur automatisch aan te passen. De watertemperatuur van ultrasone atomisering is - graden. Als onze bevochtiger verbonden is met het magazijn, is er geen temperatuurcompensatie, zelfs in het werk, de temperatuur van het water is laag

Onjuiste afstelling of blokkering van de gasklep, te grote of te kleine koelvloeistof-stroom: onjuiste afstelling of blokkering van de gasklep zal de koelvloeistof rechtstreeks beïnvloeden naar verdamper. Wanneer de gasklep te groot wordt geopend, is de koelvloeistof te groot, neemt de verdampingsedruk en verdampingstemperatuur ook toe, en zal de daling van de temperatuur in het magazijn vertragen; Tegelijkertijd zal, wanneer de gasklep te klein wordt geopend of geblokkeerd, de koelvloeistof ook afnemen, de koelcapaciteit van het systeem zal ook afnemen, en de daling van de temperatuur van het magazijn zal ook vertragen.

San CarlosCondensatie druk als de condensor een slechte warmteoverdracht heeft, zal de condensdruk toenemen en zal het koelvermogen afnemen. Voor koeling neemt het energieverbruik toe. Als de configuratie van het koelsysteem te klein is zal de warmteoverdrachtscapaciteit onvoldoende zijn, wat resulteert in een hoge condensatiedruk.

We moeten regelmatig onderhoud en dagelijks onderhoud uitvoeren, professionele koude opslag installatie, installatie van koude opslag, koude opslag, bewaring van fruit koude opslag, medische koude opslag, grote hoeveelheid, uitstekende kwaliteit en lage prijs,San CarlosOntwerp van koelopslaginstallaties voor koude opslag, brandbestendigheid --Waterbestendig --hoge temperatuurbestendigheid, sterk en duurzaam, veilig en betrouwbaar, en de werking van de compressor handhaven.

MandaalRelatieve vochtigheidsgraad onderhoud van diepgevroren opslagplaatsen: bevochtiging van diepgevroren opslagplaatsen is zeer belangrijk, van centrifugale bevochtiging tot hogedrukbevochtiging van micronevel, gemengde bevochtiging van gas-water tot de huidige ultrasone bevochtiger. Het gebruiksmodel heeft de voordelen van kleine deeltjes, uniforme bevochtiging, geen bevriezing en blokkering, en geen vuile blokkering. De luchtbevochtiger die we produceren is speciaal ontworpen voor alle soorten groente- en fruitvriesentrepots, die in wezen anders is dan andere luchtbevochtigers op de markt: volledig gesloten circulatie, dat wil zeggen het gas in het magazijn, terug naar het magazijn via de bevochtiger en het isoleren van de buitenlucht.

De efficiëntie van de compressor is laag en de koelcapaciteit kan niet voldoen aan de beladingseisen van het magazijn: door de langdurige werking van de compressor, ring en andere onderdelen worden serieus gedragen, de langdurige koudopslag installatie, installatie, fruitconservering, medische koude opslag en andere merkproducten, de aangewezen producten zijn compleet, de kwaliteit is gegarandeerd, en de afdichting zal dienovereenkomstig worden verminderd met de verhoging van de matching klaring, De gastransmissiecoëfficiënt van de compressor zal eveneens worden verlaagd en de koelcapaciteit zal worden verminderd. Wanneer de koelcapaciteit lager is dan de warmtebelasting van het magazijn, moeten de interne en externe inrichting en positionering worden uitgevoerd overeenkomstig de ontwerpvoorschriften, en moet de opening en boring worden uitgevoerd na toetsing; De opening van de inlaat, het vloeistofinlaat, het wateraanvoergat en het afvoergat moeten met een opening worden geopend. Na opening en boring wordt de bouwbehandeling tijdig uitgevoerd en wordt de opening met schuimmateriaal of kit afgesloten om lekkage van lucht en koudlopen te voorkomen; De deur, de ventilatie- en de leveringspoort moeten worden versierd met ingekapselde randen en worden bevestigd met pull klinknagels, met een afstand van mm en mm buiten.


San CarlosInstallatie en onderhoud van koude opslagFocus op industrie



Koudgebergplaat, compressor en andere componenten in de koude opslag kunnen de verdamping en condensatie temperatuur redelijk aanpassen, zodat de vermindering van het energieverbruik en de productiekosten worden verbeterd. Professionele koude opslag installatie, installatie van koude opslag, koude opslag, koeling,San CarlosVruchtkoeling, medische koeling, kwaliteitsborging, professionele, tijdige levering en hoge kosten. Het is uitgegroeid tot het voorkeursmerk voor vele draadproducten. Welkom om te kopen! Spaar meer middelen.

Alle liftbouten van de koelventilator moeten worden vastgemaakt. Professionele koude opslag installatie, installatie van koude opslag,San CarlosHoeveel kost de installatie van kleine koude opslag, koude opslag, conservering van fruit koude opslag, medische koude opslag, hoge prijs, service, on-site schikking, eerlijk beheer! De gaten van bouten en bouten moeten met een afdichting worden verzegeld om te voorkomen dat de koude brug en de lucht lekken.

Gezinnen zullen ook worden uitgerust met enkele eenvoudige koelapparaten. Voor koelapparaten, zoals koude opslag, is het van groot belang om materialen met een goede thermische isolatie te selecteren. Koude opslag is een betere materiaalselectie en in het productieproces van koude opslag, en de uitwendige oppervlaktetemperatuur van de externe wand verandert sterk. Bijvoorbeeld, de isolatie en geluidsisolatie van polyurethane isolatiebord zijn relatief goed, die in veel industrieën kunnen worden gebruikt. Zoals we allemaal weten heeft de koelopslag grote eisen voor de thermische isolatie van bouwmaterialen. Als het thermische isolatie effect van bouwmaterialen niet goed is, zal de koude opslag meer energie verbruiken tijdens het gebruik en kan niet garanderen dat een goede koeling effect. De prestaties van polyurethaan isolatiebord voldoen aan de bouweisen van koude opslag, zodat een groot aantal polyurethane isolatieworden moeten worden gebruikt bij de bouw van algemene koude opslag. Vervolgens, laten we de fysische eigenschappen van polyurethaan isolatiebord begrijpen.

Een compleet assortiment productenVoor koude opslag is het zeer gebruikelijk in onze productie en leven. Koude opslag is zeer belangrijk voor het bevriezen en bewaren van voedsel, maar zijn energieverbruik is zeer groot bij het gebruik van koude opslag. Hoe kunnen we dit probleem oplossen?

Of er aarde op de condensor en slechte warmtedissipatie is zal leiden tot een te hoge condensatie druk van de koelkast. Om de compressor te beschermen, stopt de machine met draaien onder de werking van de drukregelaar. Wanneer de warmtedissipatie goed is, drukt u op de zwarte resetknop op de drukregelaar en kan de machine automatisch weer in werking treden.

Het warenhuis is een opslagplaats onder ; de zon kan niet recht zijn. De vochtigheid is % % relatieve vochtigheid, en er zijn overeenkomstige strenge eisen voor de muur plafond, ventilatie, desinfectie en epidemische preventie van het magazijn. Het koelsysteem gebruikt volledig automatische microcomputer elektrische technologie en hoeft niet in dienst te zijn. Het bewaart vooral westerse en Chinese grasmaterialen en instrumenten, en kan de temperatuur en vochtigheid in het opslaggebied controleren en registreren.


San CarlosInstallatie en onderhoud van koude opslagFocus op industrie



Een perfect computernetwerk opzetten, de distributie van koelkasten wetenschappelijk maken en de traceerbaarheid van voedselveiligheid bereiken. In de Europese Unie, PVC kleur stalen plaat en roestvrij stalen plaat. Het voordeel hiervan is dat het koeling kan voorkomen, omdat het temperatuurverschil binnen en buiten het bord groot is, en de temperatuur zal verspreiden, waardoor koeling meer energie-besparing en verbetert de werking van koeling.

De keuze van het koelsysteem is belangrijk voor de kwaliteit van de gecontroleerde atmosfeer opslag.

thermische klep van Danfoss wordt gebruikt voor de thermische klep van de koude opslag met gegarandeerde kwaliteit; Door de hoge temperatuureisen van de koude opslag en de hoge mate van automatisering en regulering van de temperatuur, neemt het temperatuursysteem van de koude opslag een volledige automatische microcomputer aan, heeft geen speciale mensen nodig om te werken, en kan op afstand worden gecontroleerd. Wanneer de temperatuur het gespecificeerde bereik overschrijdt, wordt het automatisch gealarmeerd, wat van groot belang is voor de goede bewaring van de koude opslag.

San CarlosHet diepvriesmagazijn is eenvoudig te laden en te lossen. Alle platen en muren van het diepgevroren magazijn worden geproduceerd door gietvormen. U kunt tientallen miljoenen producten kiezen. Professionele koude opslag installatie, installatie van koude opslag, koude opslag, koeling bouw, bewaring van fruit koud opslag, medische koude opslag en transactieveiligheid zijn gegarandeerd. Door middel van interne convex groove verbinding, laden, lossen en behandeling zijn handig. De installatieperiode is kort. Kleine en middelgrote koude opslag kan worden geleverd in - dagen, Het bibliotheeklichaam kan worden gecombineerd, gescheiden of verhoogd of verlaagd naar gelang van de behoeften van de gebruikers.

De water tank is ontworpen om gescheiden te worden van de machine en is dubbellaag. Het zal niet druppelen door condensatie veroorzaakt door interne en externe temperatuurverschillen. Het kan worden gekoppeld met het koelsysteem, dat wil zeggen, het zal niet bevochtigd worden tijdens koeling om ernstige bevriezing van de ventilator te voorkomen.

De gecombineerde koude opslagdeur start vaak of start niet voor een lange tijd, of stopt niet voor een lange tijd, of stopt voordat de opslagtemperatuur bereikt.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

SanCarlosadviserennieuws
SanCarlosLaatste nieuws